Laptoptassen en hoezen

Originele laptoptassen voor de zakenman of zakenvrouw. Behalve voor laptops zijn deze tassen ook nog geschikt voor diverse andere toepassingen.


Productfoto Artikel- Prijs
Aktetas zwart

Aktetas zwart

Breedte: 375 mm Hoogte: 290 mm Met rits afsluitbare aktetas. Binnenin is 1 groot compartiment aanwezig met ringband, 3 penhouders, 4 pashouders en een klein, met drukknop afsluitbaar vakje. Deze tas is geschikt voor I-Pads, laptops en notebooks tot 13".
€ 119,95  € 50,00

Toevoegen:

Aktetas zwart

Aktetas zwart

Breedte: 345 mm Hoogte: 260 mm Deze stevige aktetas heeft geen handgreep of draagband. Hij dient dus onder de arm of in de hand gedragen te worden. De binnenkant is voorzien van 2 vakverdelingen. In deze tas past maximaal een notebook of laptop tot 13". Deze tas is niet voorzien van handgreep of draagband.
€ 89,96

Toevoegen:

Damestas kersen

Damestas kersen

Breedte: 380 mm Hoogte: 290 mm Wijnrode damestas met aan de bovenkant een rits waarmee de tas kan worden afgesloten. Aan de binnenkant van de tas zijn 2 vakken. Aan de buitenkant zit nog een extra rits. Deze tas is geschikt voor een I-Pad en een notebook tot maximaal 13".
€ 79,94

Toevoegen:

Damestas, camel

Damestas, camel

Breedte: 380 mm Hoogte: 280 mm Damestas, aan bovenzijde afsluitbaar met ritssluiting. 2 vakken met ritssluiting aan de buitenzijde en 2 grote compartimenten en een met een rits afsluitbaar vakje binnenin. De tas heeft een verwijderbare schouderband en is geschikt voor laptops tot 13".
€ 99,95

Toevoegen: