Home, Businesstas

Foto van tas

Businesstas

Wanneer u een businesstas zoekt, dan bent u bij de webshop van Pellino helemaal op de juiste plek. Bij ons vindt u een lederen businesstas van een hoogwaardige kwaliteit. Zo is elke businesstas van Pellino gemaakt van het beste materiaal, waardoor deze lang meegaat.

Een stijlvolle businesstas

Een businesstas van Pellino heeft een stijlvolle en zakelijke uitstraling. Met een businesstas uit onze webshop ziet u er dan ook zeer representatief uit. Het voordeel van een businesstas van Pellino is, dat u uw spullen voortaan altijd veilig kunt opbergen. Elke tas bevat voldoende vakken, sleuven en houders voor al uw eigendommen. Wij hebben voor elke zakenman- of vrouw wel een geschikte businesstas in onze collectie. Zo heeft u onder meer de keuze uit een businesstas in de kleuren rood, zwart, bruin en marineblauw.

Contact

Denkt u er ook over om een businesstas aan te schaffen? Neemt u dan gerust eens een kijkje op de website van Pellino. Wanneer u bij ons een businesstas bestelt, dan wordt deze gratis bij u thuis bezorgd. Wilt u meer weten, stel uw vraag dan aan ons via het contactformulier op onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen of te mailen naar 31 (0)35 525 88 46 of stuur een mail naar info@pellino.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.