Home, iPadtas

Foto van tas

iPadtas

Bij Pellino vindt u een iPadtas van een hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van lederen tassen en accessoires voor dames en heren, zoals een iPadtas. Zo vindt u bij ons een iPadtas waarin u uw geliefde tablet veilig kunt opbergen.

Een representatieve iPadtas

Bij ons vindt u een iPadtas die helemaal aan uw smaak voldoet. Een iPadtas uit onze webwinkel ziet er erg representatief uit. In onze webshop heeft u de keuze uit een iPadtas in een stijlvolle kleur als rood, zwart of bruin. Elke iPadtas van Pellino biedt voldoende opbergruimte voor uw tablet, maar ook voor uw overige materialen. Uw spullen zijn hierin veilig opgeborgen. Wanneer u een iPadtas bij ons bestelt, dan wordt deze gratis bij u bezorgd. U hoeft hierover dan ook geen verzendkosten te betalen.

Contact

Wilt u ook een iPadtas aanschaffen van Pellino? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze webwinkel. Hier vindt u de iPadtas van uw keuze. Heeft u een vraag, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen. Dit kunt u doen via het telefoonnummer 31 (0)35 525 88 46 of stuur een mail naar info@pellino.nl. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Verder kunt u zich via onze website abonneren op de nieuwsbrief. Hiermee houden wij u op de hoogte wanneer wij nieuwe artikelen en acties hebben.