Home, Italiaanse leren tassen

Foto van tas

Italiaanse leren tassen

Pellino heeft Italiaanse leren tassen voor heren en dames in haar assortiment. Wij zijn een webshop met een ruim assortiment van diverse lederwaren, zoals prachtige Italiaanse leren tassen. Al onze Italiaanse leren tassen zijn zeer stijlvol en van een hoogwaardige kwaliteit.

Italiaanse leren tassen voor ieder moment

Wij hebben Italiaanse leren tassen voor ieder moment. Zo vindt u bij ons aktetassen en laptoptassen, maar ook handtassen. Alle Italiaanse leren tassen van Pellino zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals het beste leder. Om deze reden gaan onze Italiaanse leren tassen dan ook erg lang mee. Verdere kenmerken de Italiaanse leren tassen van Pellino onderscheiden zich door de prachtige afwerkingen en de veelheid aan opbergruimte. U kunt uw eigendommen er dan ook goed kwijt. Onze Italiaanse leren tassen hebben een klassieke en representatieve uitstraling. Een tas kunt u dan ook heel goed combineren met de rest van uw outfit. Hierdoor bent u helemaal in stijl.

Contact

Heeft u ook interesse in onze Italiaanse leren tassen? Dan kunt u natuurlijk even een kijkje nemen op onze website. Hier treft u het complete assortiment van Italiaanse leren tassen. Heeft u een vraag, dan kunt u deze aan ons stellen via het contactformulier op onze website of door te bellen of te mailen naar +31 (0)35 525 88 46 en info@pellino.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.