Home, Leren portefeuille

Foto van tas

Leren portefeuille

Heeft u een leren portefeuille nodig? Dan kunt u deze online bestellen bij Pellino. In onze webwinkel vindt u een leren portefeuille die bij u past. Als webshop zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van lederen artikelen voor dames en heren. Zo heeft u bij ons dan ook de keuze uit diverse spullen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leren portefeuille, maar ook voor een stijlvolle aktetas of laptoptas.

Een leren portefeuille voor iedereen

Werkelijk iedereen vindt een leren portefeuille bij Pellino. U heeft namelijk keuze uit diverse soorten, maten en kleuren. U kunt dan ook een leren portefeuille bestellen die helemaal naar uw smaak is en past bij uw outfit. Wat dacht u van een degelijke zwarte of bruine leren portefeuille, of een leren portefeuille in een trendy, opvallendere kleur als roze, oranje of geel? Dit is slechts een aantal voorbeelden van de portemonnees die u bij ons vindt. Als u onze webshop bezoekt, dan zult u al snel zien dat wij een ruim aanbod hebben. Het grote voordeel van een leren portefeuille van Pellino is de grote hoeveelheid aan vakjes, sleuven en compartimenten. U kunt al uw biljetten, muntgeld en pasjes er in kwijt.

Contact

Wilt u ook een leren portefeuille aanschaffen, dan bent u welkom bij Pellino. Bij ons vindt u precies de leren portefeuille die u zoekt. Wilt u meer weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)35 525 88 46 of mail naar info@pellino.nl. Op werkdagen zijn wij van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar.