Home, Vrouwentas

Foto van tas

Vrouwentas

Zoekt u een stijlvolle vrouwentas? Dan bent u hiervoor bij Pellino aan het juiste adres. Wij zijn een webshop met een ruim assortiment van prachtige lederen artikelen voor dames en heren. Bij ons vindt u dan ook de vrouwentas waar u naar op zoek bent. Een vrouwentas van Pellino is een tas van kwaliteit.

Een vrouwentas voor elke gelegenheid

Pellino heeft voor elke gelegenheid een vrouwentas. Of dit nu een vrouwentas is voor uw werk of een tas voor een avondje uit. In onze webshop vindt u werkelijk elk soort vrouwentas. Bij ons heeft u een ruime keuze uit soorten, maten, modellen en kleuren. U kunt dus de vrouwentas kiezen die helemaal naar uw smaak is. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle zwart lederen aktetas, een marineblauwe basic tas of een trendy limegroene vrouwentas met een schouderriem? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van onze damestassen. Als u een bezoek aan onze webshop brengt, dan zult u al snel zien dat ons aanbod erg groot is.

Contact

Wilt u ook een vrouwentas van Pellino? Dan bent u bij ons van harte welkom. Bij ons vindt u de vrouwentas waar u naar op zoek bent. Wilt u meer weten over onze tassen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen of te mailen naar +31 (0)35 525 88 46 en info@pellino.nl of stel uw vraag via het contactformulier op onze website.