Home, Werktassen heren

Foto van tas

Werktassen heren

Werktassen voor heren vindt u bij Pellino. Wij zijn een online webshop, met de allermooiste lederen spullen voor hem en haar, zoals werktassen voor heren. In onze webshop treft u dan ook een ruime collectie van lederen werktassen voor heren van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien zijn onze tassen ook nog eens zeer betaalbaar.

Werktassen voor heren met veel uitrustingen

Pellino heeft werktassen voor heren in diverse kleuren en modellen. Zo verkopen wij werktassen voor heren in prachtige, zakelijke kleuren als rood, zwart en bruin. Deze werktassen voor heren bevatten allemaal de nodige uitrustingen en vakken om uw werkmateriaal veilig in op te bergen. Zo vindt u bij ons werktassen voor heren welke zijn voorzien van drie compartimenten binnenin en twee met een rits afsluitbare vakken aan de voorkant. Ook bevatten deze tassen een geïntegreerde organizer met penhouders, een gsm-houder en sleuven voor uw pasjes. Deze werktassen voor heren zijn verder ook geschikt voor laptops tot 15 inch.

Contact

Heeft u ook interesse in een van onze werktassen voor heren? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop. Hier vindt u het complete assortiment van onze lederen artikelen, waaronder de werktassen voor heren. Wilt u meer weten, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via +31 (0)35 525 88 46 en info@pellino.nl. Verder kunt u uw vragen ook aan ons stellen via het contactformulier op onze website.